top of page

Efter tuffa seriestarten – Preben agerar på transfermarknaden!

Efter ett kryss och en förlust har ledningen febrilt jobbat med pappersarbetet för att nyförvärvet Onome Eghagha skulle bli spelklar till kvällens match. Och arbetet har gett resultat, låt oss introducera danskens senaste tillskott!

Tjenna och välkommen till föreningen.


Vi ska ta oss igenom ett kortare frågeformulär för att låta spelare och alla supportrar lära känna dig bättre. Men först till det viktigaste så vi har rett ut det en gång för alla, förutom Preben, vilken är favoritföreningen?

- Stort tack, känner mig verkligen välkommen i detta gäng. Jag tillhör den skara som älskar traditionell fotboll vilket medför att man bara kan älska ett lag - det första laget i Sverige, rödblåa Örgryte IS.


Hur hittade du till Preben - och varför valde du just oss?

- Jag sökte en klubb att träna med och Nutte (som jag känner sedan tidigare) berättade att Preben sökte med ljus och lykta efter just en 40-årig föredetting med bilateral [red. ”betyder tvåsidig”] höftledsartros. Resten är historia!


Dina styrkor eller svagheter på plan?

- Har ni sett mina lårmuskler? Förutom dem tror jag att jag har ok fötter tillsammans med lite 4-decenniumpondus och erfarenhet. Är jag tredje äldst i laget efter Niels/Teich?

Ja, jo det är du nog Onome. Grattis?


Väljer du stegar och kuvertlöpning eller Kvadde och tvåmål?

- Jag tror inte att man kan uppskatta tvåmål fullt ut om man inte har ett relativt färskt minne av att ha krigat sig igenom några kuvert.


Tidigare föreningar:

- Fick min fotbollsuppfostran i Örgryte tillsammans med Nutte. Senaste klubb: Värtan


Hur ser du på årets Preben och vad är dina tankar om säsongen?

- Jag tycker att det mesta talar för att vi vinner hela skiten.

Ödmjukt, precis i Prebens anda…


Berätta lite om dig själv? Vad gör du på dagarna när du inte spelar boll?

- Uppfostrar mina två barn ute på Lidingö. Arbetar som läkare, vilket tar en del av min tid. Snittar 7 rätt på Stryket.


Låter som familjelivet i den mest klassiska formen. Har du något koppling till Danmark eller någon koppling till dansk fotboll?

- Efter vår Olsen Brothers-ackompanjerade seger i Dana cup år 2000 så kan jag helt utan att skryta säga att jag uppnått en slags hjältestatus i Fredrikshavn med omnejd som är svår att beskriva. Jag återvänder sällan men gärna.


Klassikern

5 snabba frågor


Tuborg eller IPA

- 8 Tuborg!


Knäckebröd med mjölk eller smørrebrød med snaps?

- Snaps och det som serveras till


Avenyn eller Strøget

- Avenyn, hur kan det var en fråga?


Stena Line eller Bron

- Tura på Stena


EM92! - Drömmen eller mörkret?

- Bara drömmen!


Återigen, Välkommen till Preben BOIS Onome Eghagha!!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page