top of page

Höstpremiär: Revansch mot Högalid

Då var det dags att sparka boll igen. Efter ett gäng veckors festande, resande och lallande är det nu åter igen för Dansken att mobilisera sig.


Två träningspass har man prickat in efter sommaruppehållet där intensitet och engagemang flödat. Spelmässigt så märks det att sommarens dekadens satt sina spår. Men det jobbas det på fullt i truppen i skrivande stund.


På måndag kickar vi igång där en tuff hemmafajt mot organiserade Högalid väntar. Preben gick i våras på pumpen rejält med 3-0 på Zinken - och revanschens lustar har det redan börjat pratas om internt. Därför väljer Preben också att plocka in några överraskningsmoment till måndag. Man får också tillbaka anfallsduon Uller/Leinar till matchen vilket känns glädjande.


Högalid ligger upp i toppen, precis som vi på förhand trodde och kommer att ge övriga där uppe en rejäl fight om ligasegern. Dansken ska dock aldrig underskattas då man kan blanda och ge rejält i år. Mot samtliga lag - bevisligen.


Följande trupp har Coach Johansson valt att plocka ut - efter att fått sålla lite då vissa fortfarande inte tränat något sedan uppehållet.


Målvakt: Sebbe Runesson

Backar: Fahlman, Svensson, Khelil, Ole, Loebbert

Mittfält: Miguel, Reza, Amir, Lindén, Peter, Niels, Nordzell

Anfall: Uller, Leinar


Matchen börjar 20.00 på Hägesetensåsens BP.

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page