top of page

Intervju med nyförvärvet Zack Morgonro!

Efter en lågintesiv slily season där merparten av fjolårets trupp aviserat fortsättning har lagledningen, istället för tt jaga nyförvärv, kunnat plocka russinen ur kakan. Ett av dessa russin som dykt upp är spelaren med stockhomsfotbollens skönaste namn Zack Morgonro.


Du är en i raden av ytterligare nyförvärv från Oranje Futsal. Hur kommer det sig att även du tog tagit klivet över till Preben Bois? - Jag känner ganska många spelare i laget sedan tidigare så det kändes naturligt att skriva på för Danmarks farmarlag!


Spelare som spelat med dig vittnar om en vinnarskalle som ibland kan rinna över. (en sekvens redaktionen minns är när du blev utvisad från bänken i en avgörande kvalmatch). Har Preben värvat ytterligare ett galet geni? - Det stämmer att det kan rinna över ibland men jag kan inte själv svara på om jag är ett galet geni eller inte, det får Prebens fans svara på.


Dem som spelat med dig vet om att du är jäkligt vass inomhus där du även varit med och aspirerat på en plats i djurgårdens trupp (topplag i högsta futsalligan). Hur är du som utomhuspelare? - Jag tycker nog själv att jag är något vassare inomhus än utomhus. Jag är en spelare som alltid ger 110% på alla träningar och matcher med en stor vinnarskalle. Mina främsta styrkor skulle jag säga är tekniken och passningsspelet.


Prebens trupp i år är bredare än nånsin och redan förra året stod malmberg för en del tunga beslut gällande laguttagningen. Hur ska du vinna hans förtroende direkt och behöva slippa göra en Henrik Lindén? (En Henrik Linden är att vara lite anonym på träningarna under försäsongen, bli petad till träningsmatcherna för att sedan ta en given startplats i seriespelet och dominera på sin position) - Jag tycker att jag har visat fram fötterna på de inomhusträningarna vi har haft så nu gäller det att visa vad jag går för utomhus också och hoppas att Malmberg ger mig förtroendet och speltiden som jag längtar efter.


Vad pysslar du med när du inte kommer ner och lirar med Preben förutom lirar futsal? Någon dold talang som vi behöver känna till? - Just nu känns det som att jag inte gör något annat än att räkna ner dagarna tills min dotter föds.


Din Facebook skvallrar om en otroligt känslig och kärleksfylld sida hos dig. Du gifte dig bland annat storslaget under året. Vilka romanistiska tips kan du skicka med till unga vuxna och singelligan? - Drick inte för mycket Tuborg guld när du träffar damer, en lagom mängd rekommenderas dock starkt!


Du sitter på stockholmsfotbollens härligaste namn och är redan en kandidat till priset årets T9. Sitter du på några sköna missförstånd i och med ditt namn? (Morgonro blev morgonrock i prebens ledartråd på messenger) - När jag var 10 år så hade jag en vän i mitt område som jag brukade spela fotboll med. Han kom och skulle plinga på hos mig en lördagsmorgon för att kolla om jag ville följa med till fotbollsplanen.


Men min vän såg att det stod Morgonro på ytterdörren så han vände snällt hem igen för han trodde ju att min familj ville ha lugn och ro på morgnarna...

Hur ser ditt förhållande till Danmark ut? - Jag har spelat Dana Cup och haft träningsläger i Danmark, annars kan jag inte påstå att jag har något förhållande till Danmark förutom Preben Bois såklart.


3 snabba

Tuborg eller Norrlands guld? Mariestad Christiania eller Stureplan? Stureplan Kebab eller pølse? Kebab


Tack för detta och stort lycka till under säsongen!


Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page