top of page

Prebenligan mot Ösmo

Då ska skallarna delas ut för sista gången den här säsongen. Vi kommer också att dela ut en inofficiell portion skallar till en person som dessvärre kommer att lägga skorna på hyllan och avsluta sitt Prebenäventyr på fotbollsplanen.


I övrigt så hittar vi tre formtoppade spelare i Prebenligan där en viss mittback gått från klarhet till klarhet i sin roll och kapten i matchen och med tanke på den stigande formen under hösten så vore allt annat konstigt. Så här föll skallarna:


4 Danska skallar: Mattias Malicki 3 Danska skallar: Niels Brolev 2 Danska skallar: Henrik Lindén 1 Dansk skalle: Miguel Chavez


Hur allt summeras ihop går att hitta under fliken statistik där vi gratulerar Tobias Uller som under sin första säsong tar hem det mesta. Stort grattis! Under året gick också giganten Jacob Khelil över 100 intjänade danska skallar vilket är en otrolig bedrift och vittnar om hans betydelse för laget och föreningen, samt sina lagkamrater.

Nu tar vi semester och inväntar så väl oktoberfest som avslutningsfest på hemlig ort!

På återhörande Roligans!

Senaste inlägg

Visa alla

Tung seriepremiär för Dansken!

Det var ett taggat Preben som rullade in på Enskede IP under fredagskvällen där säsongens första match snart skulle spelas. Alla var överens om att inställningen, som tidigare varit konsekvent tveksam

Comentarios


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page