top of page

PREMIÄRDAGS

Vi är tillbaka Coronan kom, våren försvann, sommaren har sprungit förbi och det har hunnit bli augusti och återgång till jobb efter semestern. Så har det också ÄNTLIGEN blivit dags att få sätta igång säsongen tillslut.

”Äntligen är premiären kommen. Är vi beredda? Mentalt, ja! Fysiskt, lite mer tveksamt. Men vi är ett lag som alltid är bäst när vi slår ur underläge. Vi går en spännande säsong till mötes med intensivt matchande. Vi behöver få en bra start då dagsformen för samtliga lag kommer att vara än viktigare den här säsongen.” - säger Martin Karlsson inför premiären.

Efter två träningspass och vad som har känts som en evighet så ska Preben få spela match igen i en rekordsen seriepremiär. Upplägget är följande: halva säsongen är struken och vi kliver in i en höstsäsong med 0 matcher spelade och möter våra motståndare i enkelmöten likt våra kollegor i det pågående Champions League-spelet. I första mötet ställs vi mot Vasastan BK borta på Stadshagens IP. Ett Vasastan som vi under förra säsongen höll precis bakom oss och där vi vann i det ena mötet och kryssade i det andra.

”Truppen känns stark och vi har fått till två bra pass efter semestern där viljan och intensiteten är på plats. Det ska bli väldigt spännande att se hur vi fungerar som lag på måndag. Vi möter ett fysiskt starkt lag som kört mycket fysik under den långa försäsongen och Vasastan ser ut att satsa i år. Men vi är beredda och slog dem senast. Nu är det dags att upprepa både premiärseger och seger mot Vasastan från förra säsongen.” - avslutat Martin Karlsson innan han lätt glider iväg mot en uteservering i Stockholms innerstad.


Nyckelspelaren Rasim Reiz nöter frisparkar inför måndagens möte.
Så här har Karlsson valt att formera säsongens första trupp:

Nutte. Nordzell, Loebbert, Svensson, Godén, Ole, Tersman. Amir, Wahlström, Kamil, Micke, Lindén, Niels. Wimnell, Uller, Skullman.


Vasastan BK - Preben BoIS

Måndag 17/8 20.00

Stadshagens IPNU KÖR VI PREBEN

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page