top of page

Segertåget tuffar vidare.


Dags för omgång två mot tufft motstånd i form av Svensk-Palestinska FF. Många av de trogna prebenspelarna minns trummorna som dundrade på läktaren. Nu var det dags att fortsätta det danska segertåget. I vanlig prebenfashion så var det starka 13 gubbar som tog resan till bortamatchen men där även Gustav Johansson gjorde comeback.


Det var Preben som började snabbt med progressiva kontringsspel i första minuterna. Preben fick en hörna som Lindén skruvade in till närmsta stolpen där Gibba turligt nickade in den i bortre krysset. Preben försökte bygga fram spelet men det var en sådan match där motståndaren var snabb i första pressen och att etablera spelet blev svårt. Men Preben lyckades bygga fint spel via högra och vänstra kanten. Till slut så blev det en boll från Hörnell ner mot vänstra hörnet av straffområdet där en framlöpande Axel lobbar in den fint i bortre krysset.


Det skulle bli ännu hetare stämning när motståndarbacken hamnade felvänt och i en panikstund slog en rensning tillbaka mot målvakten som tog emot den. Domaren dömde indirekt frispark, men Preben lyckades inte addera en till målsiffra.


För 3-0 målet så var det ett fint inlägg av Hörnell som tyvärr träffar motståndarbacken och rullar in i mål…hur som helst så är det pinnar i poängligan!


Svensk-Palestinska hade svårt att ta sig fram och förbi Prebens backlinje men hade stunder där dom kontrollerade tempot. Preben hittade sitt fjärde mål via Lindén som körde en solo run förbi en förvirrad backlinje som väntade på att domaren skulle blåsa av för en potentiell huvudskada…Man spelar tills pipan visslar.


För femte målet så var det återigen Hörnell som kom fram i ett farligt kontringsläge i sista tredjedelen. Med en Pirlo-esque-pass bakom backlinjen så hittade han Reza som öppnade sitt målkonto för säsongen!


Det var inte slutet för Hörnell-showen, då han fick en pass snett bakåt utanför straffområdet och med vänstra foten skruvade bollen i bortre krysset. 6-0 slutade det och danska seger tåget fortsätter.

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page