top of page

Seriepremiär - Truppen mot Wollmars

Efter 6 månader i mörker så är det äntligen dags att vakna ur vintervilan och krypa ur idet för att spänna bågen och bege sig ut på ett hisnande äventyr i Div5 Mellersta. Först ut har vi Wollmars som har samma livsfilosofi som Preben, fotboll är viktigt men kamratskap är viktigare. Wollmars har spelat tighta matcher mot div4 lag på försäsongen och med den gamla (35år) GrillJannen Tauer på plan så har man höga ambitioner (Grilljanne är ett klassiskt Stockholmsuttryck, innan GrillJannen hade du sprätthöken och snobben. Senare tiders motsvarigheter till Grilljannen har varit jazzgossar och swingpjattar). GrillJanne gjorde sina 2 enda mål i allsvenskan mot tränarnas favoritlag IFK Göteborg så det finns en del hämnd att utkräva.

Då vi hade 24 starka individer att välja på så fanns det en del utmaningar i laguttagningen. Baserat på skicklighet, träningsnärvaro och ledaregenskaper har följande 15 spelare tagits ut:


Målvakt: Sebastian "Sören Järelöv" Runesson

Backar: Axel, Khelil, Ola, Fahlman, Ole, Loebbert

Mittfält: Peter, Leinar, Niels, Jacob Dansk, Lindén, Gustav

Anfall: Uller, Skullman


Det ser ut att bli en stor skara Prebensupportrar på plats vilket är enormt uppskattat. Efter matchen väntar autografskrivning och utgång med laget. Häng med och låt dig inspireras av de danska bolltrollarna. Preben BoIS är redo, frågan är nu om bengalbrännarna och Prebensupportrarna från Ludvika är det???


Matchstart 20:00

Samling 19:00

Östermalms IP1


//Coach

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page