top of page

Välkommen Kevin!

Sakta men säkert har han ökat tempot under försäsongen och redan i premiären så slog han till med första målet, möt Kevin!


Hallå Kevin hur går tankarna efter att kontraktet är påskrivet?

- Det känns bra! Jag är taggad inför säsong start och ser framemot att börja lira igen. Preben är ett skönt lag, bra stämning på träningarna, jag börjar känna mig lite dansk efter ett tag.

Målskytt i premiären! Vad tycker du om matchen såhär i efterhand?

- Vi krigade verkligen för den segern men den var också väl förtjänt, det är alltid kul att göra mål ska bara fortsätta skjuta så kommer man göra några mål tillslut. Fortfarande förvånade att de inte finns linje domare hahah.

Hur ser det ut med den tidigare klubbhistoriken och hur hittade du oss?

-Jag spelade i England förut, lite hög nivå när jag var yngre sen tog jag paus från fotbollen då det inte gick såsom jag hade förväntat mig. Jag spelade några år med buckingham fc i non-league innan jag återvände till Sverige vart jag prov spelade för några lag. Tillslut landade jag i Järfälla FK och vann serien med dem. Efter en kort paus från fotbollen så blev jag bjuden av Christian från jobbet att träna med Preben. Jag tänkte varför inte det blir kul att hålla igång och tillslut så blev det Preben kontrakt.

The End

Vad kan du säga om dina styrkor och svagheter på fotbollsplanen?

- Styrkor: Snabbhet. Gillar driva in i mitten från kanten. Inlägg från kanten. Intensitet när jag väl har boll. Löpning in bakom.

Svagheter: Kondisen ibland, beror på hur mycket jag har käkat. Min glidtackling är noll i rating.

Berätta lite om din bakgrund och hur du tog dig till huvudstaden?

- Stockholm city beautiful in the summer, f****** cold in the winter. Jag är uppväxt i England och bodde där i 13 år, jag flyttade tillbaks till Stockholm för några år sen pga jag var färdig med gymnasiet och ville plugga vidare men var osäker. Det började med ett sabbatsår i Stockholm och sen dess har jag varit kvar.

Vad har du för dig när du inte rullar boll på åsen? Berätta om livet utanför fotbollsplanen: - Jag jobbar som visuell designer på reklambyrån Volt (Rep Rep) så jag sitter och jobbar med varumärkens utveckling grafiskt och digitalt. Jag har varit där i över ett halv år och brinner verkligen för design allmänt. På sidan designar jag kläder också; klädesmärket heter piecesatelier om jag inte gör det så skissar jag eller målar.

Har du någon dold talang utanför fotbollsplanen du vill dela med dig av?

- Hmm inget att dela just nu grabbar

Du har varit tydlig med dina känslor för Chelsea, har du hunnit smälta CL-titeln? Och har du några andra lag som hjärtat slår lite extra för? - Jag hade snackat om segern i nästan en vecka efter matchen. Men inget slår CL finalen av 2012. Jag gillar Leicester asså de är riktigt bra och dortmund mest för deras unga talanger.

Du har p.g.a din ringa ålder missat en del goa danska landslag genom åren, har du trots det ett danskt favoritlandslag och någon/några spelare du gillar extra mycket?

- Jag har inget favorit dansktlag men favorit spelare är nog C.Eriksen han är en class above the rest. Sen har vi ju Bendtner meme king men helt okej spelare för Arsenal.

Har du hunnit bekanta dig något med årets motståndare och vad tror du om lagets chanser i serien? - Nej har inte tagit tag i de men jag gillar mest att bara komma till plan och spela fotboll, tänker inte så mycket på motståndaren tills vi är på plan.

Vad är dina målsättningar för säsongen? - Mycket mål mycket assist

5 snabba!

H.C Andersen eller Selma Lagerlöf? - Selma

Olsen brothers eller Triple & Touch? - Triple touch

Kebab eller pølse? - Kebab

Under bron eller Bron? - Under bron

Dansk Fadøl eller Norrlands Guld? - Dansk fadöl


Stort tack för stunden Kevin, lycka till under säsongen!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page