top of page

Välkommen Casper Marcher!



Matcherna må va slut och säsongen är över men redaktionen fortsätter att bearbeta backlogen av presentationer för säsongens nyförvärv och det har blivit dags för fansen att lära känna Casper!

Hallå Casper!


Hur ser det ut med den tidigare klubbhistoriken och hur hittade du oss?

Lirade hemma i Skåne i diverse klubbar som Gislövs IF och FC Trelleborg fram till jag var 20 år, sedan blev det flytt för plugg i Växjö. I Växjö försökte jag komma igång med fotbollen igen men efter 3-4 bristningar i baksidan på mindre än totalt 90 minuter spelade lade jag skorna på hyllan ganska snabbt. När flytttlasset sedan gick till Stockholm blev jag sugen på att spela igen så då kikade jag med Aron och Hörnell som jag visste spelade i ett lag, de drog med mig till en träning med Preben och sen var jag fast.


Vad kan du säga om dina styrkor och svagheter på fotbollsplanen?

Alltid svårt att nämna styrkor haha, nä men jag skulle vilja påstå att jag har bra spelsinne, teknik och skott. Svagheter är att jag har på tok för dålig rutin samt att jag har en tendens att spela som att jag väger 65 kilo när jag egentligen väger 85.

Berätta lite om din bakgrund och hur du tog dig till huvudstaden?

Som jag nämnde lite i första frågan så är jag född och uppvuxen i Trelleborg (Skåne), sedan efter ett sabbatsår bar det av för studier på Linneuniversitetet i Växjö. Efter 4 års studier gick flyttlasset till Stockholm med hoppet om att göra "karriär".

Har du hunnit hitta något favoritvattenhål? Där ölen gärna intas eller dom lurviga svingas?

Oh svår fråga, finns en del ställen att välja på! Beroende på feeling så intas alkoholen på allt från sunkbarer som Baltazar på Söder till Spesso i stan. När det sedan är dags för de lurviga att svingas finns de många alternativ varav Södra teatern, Spy Bar och F12 är några av dem.

Vad har du för dig när du inte rullar boll på åsen? Berätta om livet utanför fotbollsplanen:

Utöver fotbollen så jobbar jag som revisor på EY vilket jag gjort i lite över ett år, efter jobbet brukar det bli träning och några matcher FIFA 23. När det sedan slår över till helg ligger fokus främst på att umgås med vänner, konsumera alkohol och bara ta det jäkligt lugnt.


Har du någon dold talang utanför fotbollsplanen du vill dela med dig av?

Nä är tyvärr helt talanglös..

Hur ser det ut med klubbsympatierna?

Malmö FF ligger varmt om hjärtat men om det måste väljas ett lag är det Manchester United som gäller.


Du har p.g.a din ringa ålder missat en del goa danska landslag genom åren, har du trots det ett danskt favoritlandslag och någon/några spelare du gillar extra mycket?

Precis som du säger så har jag på grund av min ålder väldigt dålig koll bakåt i tiden på Danska landslag, måste därför vara tråkig och svara det nuvarande laget som mitt favorit Danska landslag. Tycker dem har börjat lira fin fotboll även fast de svider lite att dem gått om Sverige. Favoritspelare måste vara Eriksen, främst för att han är en United-spelare men också för att han gjort många poäng för mig som COM på FIFA Ulitmate team genom åren.

Vad är dina målsättningar för säsongen?

Nu är min första säsong i Preben över och jag klarade min enda egna personliga målsättning, att inte dra baksidan. Nästa år hoppas jag på att förbättra allt som har med spelet på plan att göra för att kunna bidra mer till lagets framgångar i Div 5.


Det ryktas om ett stökigt firande efter säsongens sista match, vad kan du berätta om matchen och firandet? Vem var fullast och fick någon hemsläp?

Stökigt firande kan bekräftas! Matchen var en fin kämparinsats där truppen luftades men kvaliteten fortfarande var på topp, det märktes även att det var en tight kamp i poängligan och många ville därmed gå framåt och försöka vi till en avgörande pass eller avslut. Fullast hade jag på förhand gissat på Sebbe men väl inne på Södra Teatern såg det ut som att Linden var bra i gasen. Har inte hört om något bekräftat hemsläp men var det något som trivdes som handen i handsken på dansgolvet så var det AMP, var inte många minuter man såg honom utan att han stod och pratade eller dansade med en brud.

5 snabba!


H.C Andersen eller Selma Lagerlöf?

H.C Andersen alla dagar!

Olsen brothers eller Triple & Touch?

Dålig koll men Olsen brothers låter hetare

Kebab eller pølse?

Sorry men Kebab...


Under bron eller Bron?

Under bron givetvis


Dansk Fadøl eller Norrlands Guld?

Är ingen ölfantast men Dansk Fadøl har finare färger.


Tack för stunden Casper och lycka till nästa säsong!

Senaste inlägg

Visa alla

Tung seriepremiär för Dansken!

Det var ett taggat Preben som rullade in på Enskede IP under fredagskvällen där säsongens första match snart skulle spelas. Alla var överens om att inställningen, som tidigare varit konsekvent tveksam

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page