top of page

Vårat gäng – tre poäng!Det var en solig fredagskväll i Årsta och Preben-pojkarna samlades utanför omklädningsrummen redo att vända på förlusten de mötte i måndagsmorgon. Trots att några spelare saknades från truppen från måndagen lyckades Preben ändå ställa upp med ett stjärnspäckat lag där Onome gjorde debut för danskarna.


Danskarna började bra med ett högt pressande anfallsfront. Till en början testade båda lagen varandra med långa bollar. Danskarna vann majoriteten av de andra bollarna och kunde komma närmare mål med några tæt på chanser.


Till slut var det danskarna som kunde skapa några klara målchanser med Lindeén som lade upp en frispark strax utanför straffområdet och böjde den i övre hörnet på riktigt Beckham-vis. Det är fortfarande osäkert om han var ute efter att sätta en cross eller om han verkligen menade att skjuta i krysset? När första halvlek fortskred gjorde Årsta några framsteg in i sista tredjedelen men med några taktiska tips från tränare Loebbert lyckades danskarna hantera diagonalomställningarna.


Med några minuter kvar av första halvlek lyckades Aron utnyttja en lös boll och nästan få iväg skottet själv, men istället märkte han att den målhungriga Lindén var i perfekt läge för passningen, 2-0 till danskarna!


När andra halvlek började fick det andra laget momentum och började ställa frågor till Prebens försvar, men det var förgäves. Backlinjen förblev stark med en Kante-liknande mittfältare som stöd. När natten blev kallare verkade det som att matchen skulle sluta i en 2-0 bortaseger för Preben, men det verkade som att Lindén hade andra tankar med ytterligare en frispark som av någon anledning hamnade i nätet! Det verkar som att det var ett tag sedan Preben hade en hattrick-hjälte men det har nu ändrats! Preben är med i racet om titeln igen...


Vi ses igen på måndag Prebens!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page