top of page

Gamla legendarer tycker till: Daniel Carlin

Tjenare Carlin, hur är läget?

Hej, Tack bara bra här. Vårkänslor och premiärnerver som spirar.


Det närmar sig seriepremiär för Preben BoIS och vi tänkte bara höra med dig hur du tror det går i årets serie?

Har en känsla av att detta är året då vi avancerar i seriesystemet men som min tidigare kollega Hornet nämner är ju öl så fruktansvärt gott.

Jobbar även väldigt tätt ihop med min chef, Emil "Batistuta" Skullman och rapporterna från träningar låter ruskigt bra!


Det har gått några månader sedan vi sist såg dig i den rödvita dressen, vilka är dina finaste minnen från klubben?

Oj, hade jag inte haft familj och heltidsjobb skulle jag ha tiden för att berätta om detta potpurri med fina minnen från tiden i Rödvita tröjan. Allt från matcher, träningar, bilresor, hotellrum mm. Uppslutningen kring att ställa upp är det som jag tar med mig.


Finns det någon eller några i årets trupp som hjärtat slår lite extra för?

Har ju som sagt min chef som rapporterar de gånger jag får tillåtelse att vistas på hans kontor, om dagsform i truppen. Jag tror som det har visat sig genom alla år i Preben, att kollektivet är det starkaste och det är de jag vill lyfta fram extra mycket.


Hur kommer det sig att vi inte har kvar dig i klubben?

Tidigare legendarer och trotjänare har ju haft skador som satt stopp, flytt till annan ort eller ändrade familjeförhållanden.

I mitt fall är jag för dålig helt enkelt. Är ju en stenhård konkurrens i ett kvalitétslag som Preben och att föröka slå sig in där skulle jag i mitt fall jämföra med en come back för Gary Sundgren i landslaget nu när mittbacksplatserna är ganska öppna.


Vad tror du om motståndarna, vilka blir giftigast och vilka matcher ser du fram extra mycket inför?

HTFF ser ju onekligen spännande ut på pappret men höjdpunkten får ju bli Kransen och att få stå på sidan med Ultras och bränna av lite bengaler med ofantliga mängder Tuborg.


Tack för den här pratstunden och hoppas vi får se dig på Åsens läktare under säsongen!

Tack själv!

Vi syns på läktaren och kanske kommer jag även in i omklädningsrummet för att röra om lite i grytan och :)

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page