top of page

Hej Oscar Friis!

Mitt under den coronadrabbade 2020-säsongen fick Preben äntligen in ett nytt Danskt ansikte i truppen. Då redaktionen befann sig på semester under tiden Oscar Friis skrev på sitt kontrakt så har han förutom några mål på planen inte fått presentera sig för supportrarna, men i samband med säsongspremiären är det så dags, möt Oscar Friis!Hallå Friis hur går tankarna inför fredagens säsongspremiär? - Jeg føler at vi kommer til at lægge stærkt til fra start den her sæson, jeg synes at vi virker stærke med en bred trup i år!

Hur ser det ut med den tidigare klubbhistoriken och hur hittade du oss? - Jeg har spillet i Annisse IF i hele min karriere hjemme i Danmark, fra u11 op til senior, så det her er første gang jeg prøver kræfterne af i en ny klub, jeg fandt klubben gennem en gruppe for danskere som bor i Stockholm, og jeg synes at jeg passer rigtig godt ind her.

Vad kan du säga om dina styrkor och svagheter på fotbollsplanen?

- Mine styrker må nok være min acceleration og min hurtighed. Teknikken ville jeg dog gerne have skulle blive bedre…

Berätta lite om din bakgrund och hur du tog dig till huvudstaden? - Jeg har haft en svensk kæreste gennem de seneste mange år, og vi har haft et lang distance forhold, da jeg blev klar med min uddanelse som pilot, så følte jeg det var på tide at prøve noget nyt og flytte her til Stockholm.


Ge oss en inblick i Oscars liv, vad gör du om dagarna när du inte sparkar boll?

- Jeg arbejder inde på et Låne formidlings firma i byen, udover det bruger jeg meget af min tid på at træne karate, også til sidst er jeg meget ude og flyve selv i en flyvemaskine som jeg lejer.

Har du någon dold talang utanför fotbollsplanen du vill dela med dig av? - Haha øhm….. Måske min karate, jeg har kæmpet ved mange store stævner og fået nogle flotte placeringer, jeg har trænet karate siden jeg var 7 og i dag har jeg den 3 grad af sort bælte.

Berätta om dina klubbsympatier i fotbollsvärlden, vilka lag ligger dig närmst om hjärtat?

- I Danmark er det helt klar FC København der er lægger mit hjerte nærmest, den første kamp jeg nogensinde var inde og se hvad 1/16 finalen mellem FCK og Chelsea i Parken, dog bløder mit hjerte helt klart for Chelsea. Så nu kan man virkelig vise den blå trøje frem igen efter sejren mod Man City.

Du har p.g.a din ringa ålder missat en del goa danska landslag genom åren, har du trots det ett danskt favoritlandslag och någon/några spelare du gillar extra mycket?

- Haha ja det er sandt har kun høre de fantastiske historier om landsholdet tilbage i 80'erne og 92 selvfølgelig.

Jeg tror jo at landsholdet i år har den bedste chance nogensinde for at klare sig rigtig godt, men min favorit må være Thomas Delaney, en kæmpe leder på banen og en fantastisk box to box spiller, med et stærkt hovedstød.


Har du hunnit bekanta dig något med årets motståndare och vad tror du om lagets chanser i serien?

- Ikke nogen jeg rigtig kender til, kender stort set ingen her i Stockholm, men jeg tror virkelig på at vi går direkte efter 1 pladsen i år, og det burde være fuldt muligt med vores trup.

Vad har du för målsättningar för säsongen? - Jeg har ikke nogen individuelle målsætninger, jeg vil bare bidrage til holdets bedste og sørger for at jeg gør alt hvad jeg kan. Måske trække et par straffespark og lave et par assist.

5 snabba!

H.C Andersen eller Selma Lagerlöf? - H.C Andersen!

Olsen brothers eller Triple & Touch? - Der kan ikke være andre end, fly on the wings of love.

Kebab eller pølse? - En god kebab vinder her.

Under bron eller Bron? - Bron 100%

Dansk Fadøl eller Norrlands Guld? - Der er jeg nok godt på vej til det svenske pas med Norrlands Guld!

Vi tackar Oscar för en mycket trivsam stund och önskar stort lycka till under säsongen!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page