top of page

Prebenligan mot Gamla Karlbergare

Inom kort kommer årets sista matchrapport ut - men dessförinnan så ska vi redogöra för vilka tre spelare som utnämnde sig lite extra i årets sista match, som också slutade i vinst mot Gamla Karlbergare.

Lite extra tråkigt visade det sig vara att bortalaget i och med förlusten mot Dansken ramlar ur Division 5. Ett lag med många profiler och en härlig energi för sporten fotboll. Hade man dock kvitterat till 2-2 i slutminuterna hade man klarat kontraktet - men i vägen stod Prebens främste för dagen, Nutte Arby. Vi har också två målskyttar där den ena pangade upp en dunderstrut i krysset - trots tung skada och osäkerhet inför matchen.

Man samlade i alla fall ihop ett gäng, om än tröttkört, skadefylld, men ack så spelsuget och vann matchen efter att man i första halvlek gått upp till en 2-0-ledning och spelat fin fotboll - totalt raka motsatsen till andra halvlek, enligt rapporter.