top of page

Prebenligan mot Gamla Karlbergare

Inom kort kommer årets sista matchrapport ut - men dessförinnan så ska vi redogöra för vilka tre spelare som utnämnde sig lite extra i årets sista match, som också slutade i vinst mot Gamla Karlbergare.


Lite extra tråkigt visade det sig vara att bortalaget i och med förlusten mot Dansken ramlar ur Division 5. Ett lag med många profiler och en härlig energi för sporten fotboll. Hade man dock kvitterat till 2-2 i slutminuterna hade man klarat kontraktet - men i vägen stod Prebens främste för dagen, Nutte Arby. Vi har också två målskyttar där den ena pangade upp en dunderstrut i krysset - trots tung skada och osäkerhet inför matchen.


Man samlade i alla fall ihop ett gäng, om än tröttkört, skadefylld, men ack så spelsuget och vann matchen efter att man i första halvlek gått upp till en 2-0-ledning och spelat fin fotboll - totalt raka motsatsen till andra halvlek, enligt rapporter.


Så här föll skallarna i årets sista holmgång:


3 Danska skallar: Nutte Arby

2 Danska skallar: Niels Brolev

1 Dansk skalle: Martin Leinar
Senaste inlägg

Visa alla

Tung seriepremiär för Dansken!

Det var ett taggat Preben som rullade in på Enskede IP under fredagskvällen där säsongens första match snart skulle spelas. Alla var överens om att inställningen, som tidigare varit konsekvent tveksam

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page