top of page

Truppen till derbyt mot Kransen

På måndag är det dags att vända den nuvarande negativa trenden med tre raka förluster. Preben som historisk sätt varit ett av de starkare lagen på hösten har inte fått önskad effekt från truppen i den här upplagan.

- Vi har också en hel del skador och skavanker på spelare som figurerat flitigt i startelvan vilket så klart rubbat balansen en aning. Sen har de som fyllt luckorna gjort det bra och vi är på väg att skapa balansen igen, säger assisterande tränare Martin Karlsson.


På måndag tar man sig dock an den gamle rivalen från Midsommarkransen hemma på Hägerstensåsens BP. I våras gick laget i orange segrande ur striden där Dansken gjorde spelmässigt platt fall. Om vi kan göra matchen än mer intressant så har också Kransen chansen att gå om Preben i tabellen vid vinst. Något man från det rödvita lägret kommer kriga hårt för att det inte kommer att ske.


Även den här gången komm

Dags att visa lite Preben-Klass!

er man med en sargad trupp med skavanker och skador. Följande spelare har blivit uttagna till att försvara de rödvita färgerna mot ett Kransen som senast fick stryk mot Högalid med 2-0.


Målvakt: Nutte Arby

Backar: Ole Jahren Andersson(K) - Axel Thålin - Victor Loebbert - Jakob Stolt

Mittfältare: Amir Khavari - Reza Jafari - Tobias Wimnell - Johan Wahlström - Niels Brolev - Henrik Lindén - Kim Karlsson

Anfallare: Tobias Uller - Emil Skullman


Matchen börjar 20.00 på Åsen.

Senaste inlägg

Visa alla

Tung seriepremiär för Dansken!

Det var ett taggat Preben som rullade in på Enskede IP under fredagskvällen där säsongens första match snart skulle spelas. Alla var överens om att inställningen, som tidigare varit konsekvent tveksam

Commentaires


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page