top of page

Välkommen Michael "Hjulet" Juhl!


Äntligen får vi chansen att presentera en ny dansk!! Och en målvakt på det!! Ta godt emot Michael Hjul!

Hallå!

En något försenad intervju med dig men hur går tankarna nu när säsongen närmar sig sitt slut?


Der er et fantastisk sammenhold på Prebens. Jeg har desværre brugt mere tid til at være skadet end at spille, men jeg er glad for at kunne være med på et lille hjørne af den succes som Preben har oplevet i år. Som Malmberg så smukt skrev efter serie sejeren ”Om man trivs i ett sammanhang så levererar man och vi leverar som en grupp och inte som ett gäng individer”. Det er utroligt sjovt at være en del af. Håber jeg kan bidrage med mere næste år. Forsæsonen 2023 starter NU!


Hur ser det ut med den tidigare klubbhistoriken och hur hittade du oss?

Jeg spillede tidligere hos HUI (Hørsholm Usserød idrætsklub), jeg stoppede ved 15 års alder for at satse på innebandy hvor jeg bla. har spillet 2 stk U19 VM for Danmark. Mellem 2009 til 2012 var vi en gruppe danske i Stockholm der havde et Korpen hold der hed Danish Dynamite (Vi vandt altid 3 halvleg). Jeg fandt Prebens BoIS via Facebook.


Vad kan du säga om dina styrkor och svagheter på fotbollsplanen?

Svaghed er ikke min stærke side.


Berätta lite om din bakgrund och hur du tog dig till huvudstaden?

I 2002 tog jeg til Grækenland med en kammerat, og der mødte med en dejlig svensk pige med blond hår og blå øjne. The rest is history.


Har du hunnit hitta något favoritvattenhål? Där ölen gärna intas eller dom lurviga svingas?

Jeg er stor fan af restaurant Matrosen i Gamle Stan. Her bliver der spist smørrebrød, drukket øl og en lille en…


Vad har du för dig när du inte rullar boll på åsen? Berätta om livet utanför fotbollsplanen:

Arbejder for meget og bruger tid med min lille familie. Jeg har været gift med Nina i 15 år og sammen har vi Victor 12 år og Josephine 8 år. Vi prøver at rejse meget og de senest år er jeg begyndt at gå på jagt i efteråret.


Har du någon dold talang utanför fotbollsplanen du vill dela med dig av?

Det vil være upassende at fortælle om her.


Hur ser det ut med klubbsympatierna?

Til stor del pga. mine idoler er det, Brøndby, Man. United og Real Madrid.


Har du trots det ett danskt favoritlandslag och någon/några spelare du gillar extra mycket?

Mine helt store idoler var Peter Schmeichel og Michael Laudrup. Jeg får stadig gåsehud af at se danske landskampe fra EM92 eller VM98.


5 snabba!


H.C Andersen eller Selma Lagerlöf?

At rejse er at leve….

Olsen brothers eller Dr Bombay?

Fly on the wings of Love


Kebab eller pølse?

En rød pølse med det hele


Dansk Fadøl eller Norrlands Guld?

Den skal være STOR, den skal være KOLD og der skal være Mange! Helst en Tuborg Classic Fadøl.


Stort tack Hjulet och lycka till nästa säsong!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
bottom of page